Bolniki o nas

Preverite izjave pacientov, ki so bili zadovoljni z našimi storitvami

Marko Braić

igralec

Vedno sem si želel izboljšati svoj nasmeh in poravnati zobe. Na srečo sem naletel na polikliniko Fiziodent in aparat SimplySmile, ki je prozoren, preprost, funkcionalen in poleg vsega še hrvaški izdelek. Komaj čakam na končni rezultat in posnetke profila.

Dino Hrenar

trener fitnesa

Najprej bi se vam rad zahvalil za vse. Že od malega imam težave z zobmi in vedno sem si želel lep nasmeh in to je bilo zame zelo čustveno, saj mi veliko pomeni. Zdravljenje je bilo dolgo z razlogom, a kot pravijo, za lepoto je treba potrpeti. Zelo sem zadovoljen, predvsem z zobozdravnikom Alenom Lukšo, ki je zelo dober in strokoven. Hvala za vse in za nov nasmeh. Fiziodent je vsekakor poliklinika, ki bi jo priporočila vsem, saj so vsi zelo prijazni in s tem olajšajo celotno zdravljenje.

Marko Sedlaček

odbojkarski reprezentant

Moja izkušnja z zobnim aparatom SimplySmile je, da je predvsem lahek, neviden, hkrati pa zelo učinkovit za zobe.
Glede na to, da profesionalno igram odbojko, mi je izjemno pomembno, da je enostaven za uporabo in me ne ovira pri opravljanju vseh dnevnih aktivnosti. Hitro sem se prilagodil in v zelo kratkem času bom zaključil zdravljenje, kar je zame zelo pomembno.
Zlasti bi pohvalil zaposlene v polikliniki Fiziodent, veselo in mlado ekipo, ki je omogočila, da je bil moj obisk zobozdravnika prijetnejši.

Martina Karalić

lastnica kozmetične blagovne znamke BooLab

Glede na to, da tako kot večina ljudi nisem velika ljubiteljica zobozdravniškega stola, sem prišla kar iz Osijeka, ker sem o ekipi Fiziodenta slišala le pohvale. Nisem pričakovala, da bo od pregleda do realizacije tako zabavno, in če mi je kaj všeč, je to kombinacija profesionalnosti in sproščenosti, individualni pristop in veliko dobre energije. Vse te stvari so me za vedno povezale s to čudovito ekipo. O strokovnem delu mi ni treba veliko povedati, upravičili so vsa priporočila.

Ivan Penezić

pevec

Z vami želim deliti izkušnjo, ki mi jo je dala izjemno prijazna in strokovna ekipa stomatološke poliklinike Fiziodent. Izkoristil sem njihovo akcijo ob peti obletnici aparata SimplySmile ter se dogovoril za pregled in načrt zdravljenja s prozornimi zobnimi aparati. Ob tej priložnosti jim želim še veliko zadovoljnih pacientov, ki jim bodo vrnili nasmeh na obraz.

nadaljuj z branjem

SimplySmile je eden od sodobnih izdelkov, ki jih danes lahko ponudi zobozdravstvena stroka. Gre za prozoren in skoraj neopazen snemni zobni aparat, ki je izjemno udoben in enostaven za odstranjevanje in nameščanje. Njegova naloga je, da na popolnoma varen in diskreten način popravi vaš nasmeh, če iz nekega razloga z njim niste zadovoljni. Ustna higiena mi je zelo pomembna in svojim zobem poskušam posvetiti čim več nege in pozornosti. Ravno zato se mi je aparat SimplySmile zdel odlična možnost, da sem s svojim nasmehom še bolj zadovoljen in da se še več smejim! Navdušen sem nad samim postopkom in pristopom! Da sem dobil svoj aparat SimplySmile, sem moral samo dvakrat obiskati polikliniko! KAJ?! Predvsem pa me je razveselilo, da sem lahko prek simulacije na računalniku takoj imel priložnost videti, kako bodo moji zobje videti po koncu zdravljenja. Sam postopek je torej zelo preprost in ne zahteva neskončnih pregledov in obiskov, kar je v tem času korone zelo pomembno. Prvi korak, ki sem ga naredil, je bil ortopanski pregled zob in že čez deset dni sem prišel po svoje nevidne zobne aparate. Omeniti moram še, da vam lahko, če ne morete priti na polikliniko, nevidne zobne aparate pošljejo po pošti na domači naslov, simulacijo ob koncu zdravljenja pa kar po elektronski pošti (zelo pomembna informacija, če pride do lockdowna). Nevidni zobni aparati so sestavljeni iz več stopenj, odvisno od rezultata, ki ga želite doseči, in jih lahko nosite tako podnevi kot ponoči. Priporočljivo jih je nositi 20 ur na dan, kar se morda na prvi pogled zdi veliko, a verjemite, da so tako udobne, da v nekem trenutku preprosto pozabite, da jih imate. Snamete jih le, ko jeste in pijete kaj drugega kot vodo. Zadeva je zelo preprosta tudi, kar se tiče čiščenja. Ko si umivate zobe, sperete ščetko, zdrgnete nevidni zobni aparat s hladno vodo in to je to! Edina stvar, ki me je skrbela na začetku, je bila, ali bom z nevidnim zobnim aparatom lahko žvižgal in pel. Verjemite, govorim kot napovedovalec in pojem kot slavček, hahaha! Za konec, da povzamemo. Če želite imeti nasmeh powered by SimplySmile, vam toplo priporočam, da se obrnete na ekipo Fiziodent. Tako neboleče je, da sem v nekem trenutku skoraj zaspal na stolu, ker sem mislil, da sem na nekakšnem velnes tretmaju, haha. V naslednjem tednu dni vam bom malo pokazal, kako je videti moje življenje z aparatom SimplySmile in kako ni niti malo negativno vplival na kakovost mojega življenja. Bodite lepo in smejte se! Luv ya…

Ivona Pažin

Vedno sem si želela lep nasmeh kot iz revije in z zobnim aparatom SimplySmile sem to tudi dosegla. Visoko usposobljena in strokovna ekipa poliklinike Fiziodent mi je omogočila, da je tudi v tem norem času moje zdravljenje steklo in me vodi do uspešnega zaključka. Zagotovo lahko rečem, da je to ena od najboljših odločitev v mojem življenju. Najlepša hvala polikliniki Fiziodent za popoln nasmeh in vsem priporočam, da se z vsem zaupanjem obrnete nanje, da pridete do svojega sanjskega nasmeha!

Member of

Nevidni zobni aparat

Članstva in akreditacije

Hrvatska komora dentalne medicine (HKDM)
Hrvatsko društvo ortodonata (HDO)
Njemačko udruženje za alignere (DGAO)
European Aligner Society (EAS)
European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD)
2024 Copyright © Poliklinika Fiziodent
crossmenuchevron-up