Invisalign Clear Aligner

Trenutno je Invisalign najbolj priljubljeno ortodontsko zdravljenje na svetu

Kaj je Invisalign?

Invisalign® je eleganten, prozoren in snemen aparat, ki poravna zobe z nizom skoraj nevidnih opornic, ki so izdelane glede na potrebe posameznega pacienta pod nadzorom najboljših ortodontov na Hrvaškem. Invisalign je prva globalna blagovna znamka za nevidne zobne aparate, ki ima za seboj že več kot 11 milijonov nasmehov. S to metodo je mogoče kot običajno opravljati vse dnevne aktivnosti.

Poleg odraslih lahko zobni aparat Invisalign nosijo tudi otroci in mladostniki, ki lahko z zdravljenjem začnejo prej kot s fiksnimi aparati.

Invisalign zdravljenje nam omogoča zdravljenje skoraj vseh ortodontskih nepravilnosti in prav vsi pacienti so primerni potencialni kandidati. Izkušeni ortodonti po potrebi kombinirajo aparat Invisalign z drugimi ortodontskimi tehnikami, da v najkrajšem možnem času odpravijo tudi najbolj zapletene nepravilnosti.

Nasmeh vpliva na vašo samozavest, videz, življenje in ljudi okrog vas. Z zobnim aparatom Invisalign dobite nasmeh, o katerem ste vedno sanjali.
»Edini na Hrvaškem imamo status ponudnika Invisalign Diamond, kar je dokaz strokovnosti in izkušenj naših ortodontov.«
Karlo Sudarević, dr. med. dent.
specialist ortodontije in direktor poliklinike

Novi pacienti se lahko brezplačno in kadarkoli dogovorite za prvi pregled in posvet pri naših zobozdravnikih.

Rezervirajte brezplačni pregled

Prednosti nevidnih zobnih aparatov Invisalign

PROZORNI
So prozorni in za razliko od običajnih zobnih aparatov pomagajo zobem, da se premaknejo v popoln položaj brez vidnih elementov.
SNEMNI
Popolnoma se prilegajo zobem in jih je mogoče kadarkoli odstraniti. Na vplivajo na življenjski slog pacientov ali na običajno ustno higieno.
UČINKOVITI
Zagotavljajo najboljši možni rezultat v kratkem času. Redni pregledi zagotavljajo kakovosten nadzor nad potekom zdravljenja.
UDOBNI IN NEBOLEČI
Izdelani so iz posebne medicinsko odobrene plastike, ki se povsem prilega vašim zobem.

Trajanje in rezultati zdravljenja

Trajanje zdravljenje je odvisno od posameznega primera, vključuje pa določeno število (stopnja) prozornih aparatov. Posamezen nevidni zobni aparat običajno nosimo en teden, nato ga zamenjamo z novim. Zobje se tako postopoma pomikajo proti želenemu končnemu položaju. Vsaki stopnji pripada določen nevidni zobni aparat. Ob koncu zdravljenje pacienti dobijo nasmeh, ki so si ga vedno želeli.

Učinkovitost zdravljenja je tesno povezana z nošenjem posameznega nevidnega zobnega aparata več kot 20 ur na dan, podnevi in ​​med spanjem. Običajno ga lahko snamemo med obroki, med umivanjem zob in po potrebi. Z upoštevanjem teh preprostih pravil imajo pacienti v večini primerov že v nekaj mesecih ravne zobe in popolnoma nov nasmeh.

Celoten proces se začne s prvim pregledom, nato pa s pomočjo sodobnega intraoralnega digitalnega skenerja izdelamo načrt zdravljenje, s pomočjo katerega lahko vidite tudi, kako bodo vaši zobje videti po koncu zdravljenja.

Paketi Invisalign

Invisalign Comprehensive Premium – zdravljenja vključuje neomejeno število opornic do pet let, vse potrebne diagnostične postopke, kontrolne preglede in zobno opornico za retencijo ob koncu zdravljenja. S tem paketom je mogoče zdraviti skoraj vse nepravilnosti.
Invisalign LITE – zdravljenja vključuje 28 opornic (14 opornic za vsak zobni lok), vse potrebne diagnostične postopke, kontrolne preglede in zobno opornico za retencijo ob koncu zdravljenja. S tem paketom je mogoče zdraviti blage do zmerne nepravilnosti.
Invisalign First – zdravljenja vključuje neomejeno število opornic do 18 mesecev, vse potrebne diagnostične postopke, kontrolne preglede in zobno opornico za retencijo ob koncu zdravljenja. Ta paket je namenjen otrokom in mladostnikom, ki imajo mlečne zobe.

Cena

Cene paketov Invisalign preverite na:
V ceno paketa zdravljenj je vključeno:
- slikanje,
- analiza modela in načrt zdravljenja,
- redni pregledi,
- zgornja in spodnja opornica za retencijo.

Primeri ortodontskega zdravljenja Invisalign

Member of

Nevidni zobni aparat

Članstva in akreditacije

Hrvatska komora dentalne medicine (HKDM)
Hrvatsko društvo ortodonata (HDO)
Njemačko udruženje za alignere (DGAO)
European Aligner Society (EAS)
European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD)
2024 Copyright © Poliklinika Fiziodent
crossmenuchevron-up